BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahlan wa sahlan

Wednesday, August 5, 2009

Salam

Ini ialah Online Diari ku yang kedua.Bukan apa sebab nak try layout baru ni.Baru nak belajar sikit.Dalam proses nak belajar.Oh ya,walau blog aku ad 4,aku hny akan bukak mana yang sempat je.Sebabnya duduk kat IKTBN ni mcm2 kerja kena buat.Mengajar kan satu tugas yang bukan mudah.Orang luar nampak macam senang tapi sebenarnya macam2 kena buat tau.Mujur ad kawan2 yang boleh dirujuk.SUpervisor-supervisor yang tak kurang hebat semua tunjuk skill mengajar aku.Haha..
Aku masa mula-mula tu rasa tak yakin nak mengajar dan Ms Intan cabar dan aku berani sahut cabaran dia yang aku boleh dan mampu lakukan tugas yang diberikan..Oh ya nnt aku sambung lagi..dah pukul 12pm dah ni..ok..

0 comments:

There was an error in this gadget